Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens dotter

Jag är ensamhetens dotter
utan syster, utan bror
Jag är hon som kysser utan läppar
jag är hon som bara tror


Jag är hon utan hem,
bara hon utan land
Jag är hon som går längs kyrkogång
utan nån att hålla i hand


Jag är hon som har något som ingen annan har
drömmar i en ask
en mor och en far


Jag är hon utan vingar
med en chans att växa ut
och i hjärtat där plingar
en melodi utan slut




Fri vers av Malin Lundström
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-04-11 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Lundström
Malin Lundström