Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom en låst dörr

lyckan finns bakom en låst dörr,
och nyckeln finns i din hand.
endast du kan kan ge mig lyckan,
om din kärlek till mig är sann.




Övriga genrer av HaBiBi
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-04-06 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HaBiBi
HaBiBi