Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att få hålla din hand.

önskar du kunde se,
hur mycket du betyder för mig.
även om det finns problem ibland,
så skulle jag gå över hav och land,
bara för att få hålla din hand.




Fri vers av HaBiBi
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-20 21:49



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Verkligen en fin dikt. Finns inte ord för vad jag tycker om den<3
2008-05-24

  Havsjungfrun
=)..fin kärleksdikt..
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

HaBiBi
HaBiBi