Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 19/3 91


Bakom ridån


Bakom ridån
När alla maskerna faller
ska vi stå där nakna.
Utan krav och utan falska förhoppningar
ska vi mötas ansikte mot ansikte.
När alla maskerna faller
ska vi alla vakna.

När alla roller spelats klart
får alla skådespel ett slut.
Utan regissör och utan färdiga manus
ska vi spela själva livets teater.
När alla roller spelats klart
möts vi när scenens ljus brunnit ut.

I en saga på minnenas estrad
visas människans största bravad.

Ett stycke om sig själv.




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-06 23:03



Bookmark and Share


    Tteresia
Du är poet juh.
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom