Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ögonlocken


jag tittar in
bakom ögonlocken

lägger upp en bild på dig,
skannar,
skickar den till hjärtat

sätter på inbillad musik

och ler fjantigt




Fri vers av tjockis
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-04-06 23:37



Bookmark and Share


  syskonenberg
så enkelt
men ändå så vackert .
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

tjockis

Senast publicerade
Bakom ögonlocken
* Se alla