Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har lärt mig virka! Ja...inte så bra än, men ändå! :)


Ingen kommer orka läsa det här, det är bortkastad tid!

Okej...Virkning. Är inte det sånt som gamla tanter från början av seklet sysslar med? Nja, kanske. Fast då är väl jag en tant. \"Men jag har ju just lärt mig virka!\" säger jag till mig själv, och får svaret: \"Ja, men du blir såklart en tant senare. Jag menar, om knappt hundra år kommer du vara från början av seklet! Tillochmed INNAN början av seklet!\" Det får tyst på mig. Konstigt att man kan gå och prata med sig själv, och nästan bli osams. Fast man kan ju bli vänner igen. Nähä. Joho. Nähä. Joho. Nähä. Joho, det kan man visst, tyst nu!

Är jag töntig som läser vad jag har lust att läsa? (Och då menar jag inte något otrevligt, bara så ni vet. Ni förstår nog vad jag menar.) Jag läser Bamse (I Love), böcker av Alexander McCall Smith, Joanna Kathryn (?) Rowling, Roald Dahl, å så vidare, å så vidare.

Jag blir galen på alla jobbiga människor jag känner (ja, jag är en av dem), och jag vill sova. Hjälp så onödigt av mig att skriva den här texten tycker du nog nu, men vad ska jag göra då? Snark...




Prosa (Prosapoesi) av Sulma
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-04-07 15:27



Bookmark and Share


    Olli_selm
jag förstår Harald nu!!
Jenny du har fel det är \"fjårtis Mimmi\" och\" Möfflipöfflibaba\" som pratar med varandra.
Längtar du efter att få boken om ditt liv? ja tror det i af.mohaha
2007-04-18

    _Jenny_
Haha! Schizofren du är då lilla Mimmi och mimmi! Haha... Skojja bara. Intressant text. Jag vet inte om jag gillar den men ja...
2007-04-14

  Jack E. Gladh VIP
Rättframt och roligt. Det är alltid skönt att få del i någons verklighet. Inte så dumt skrivet. Fortsätt!
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Sulma