Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill!


Jag vill vara älskad och omhuldad
när människan i själen skrumpnar ihop och tappar tron på sig själv
Jag vill vara saknad när jag tappat spåret i mitt innersta liv
Jag vill var åtrådd för den själ jag vet finns, där innerst inne
Jag vill bli förlåten för de delar av mig som ej ännu har vuxit sig klara
Jag vill bli respekterad för den jag är och det som komma skall
Jag vill bli tilltrodd för den ofullständiga människa jag fortfarande är
Jag vill så gärna bli sedd och hörd
Jag vill leva!





Fri vers av Mac
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:46



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Tydligt, klart och starkt skrivet om en inre frustration, sorg och längtan.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid