Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug för mig



Ge mig hellre en lögn sagd med kärlek och omtanke

Än en sanning sagd med avsikten att såra och skada




Fri vers av Mac
Läst 366 gånger
Publicerad 2008-04-03 17:18



Bookmark and Share


    lxsl
Kan inte riktigt hålla med. Citerar Thoreau:
"Rather than Love, than Money, than Fame, give me Truth."
2009-03-30

  friheten
Bra sagt!
2008-07-20

    ooskar
Sanning. och eftertänksamhet. Tackdu : )
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid