Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet


Jag vill vara saknad och älskad
Vill att själen skall få ro
Jag vill ta ett steg framåt och veta vart jag skall
Men här i livets mitt drunknar jag i tysthet
Ensamt skriker jag med tysta viskningarna
alla mina drömmar
I mitt hjärtas djup bor sorgen
Smärtsamt låter jag mina tankar leka tafatt med vad som skett
Ej saknad och med minnen blott
tar jag steg för steg bakåt i dimman
Det jag vill finns ej att få
Det jag behöver är jag ännu längre ifrån
Idag är fortsättningen på mitt liv och det ser mörkt ut




Fri vers av Mac
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid