Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn


Jag är på tanke promenad, en tanke flykt ifrån mig själv
Jag behöver en paus, jag behöver vila
Sänder min tanke bort, för mitt huvud ska få ro
Släcker ljuset i mitt inre och låter mig själv få tid
Med min tanke skjuten ut emot galaxens yttre kant
Får min själ äntligen vaggas in i glömskans natt




Fri vers av Mac
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:45



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
Det var här jag stannade till
och kände igen mej själv
där jag vill vara
och tur att det finns en till

sådan var tanken till en
främmande mackie
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid