Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har aldrig hänt?


Glömma och springa, vända mig om
Stänga mina öron och blunda
Knipa med ögonen, knipa dem hårt
Inget att låtsas om
Om jag allting glömmer, så kanske Ingeting har hänt
Skratta, springa och mig själv förvirra
Glömma, blunda och allt förlåta
Inte tillåta mig själv att gråta, inte när du ser
Vända min själ, vända mig ut och in
Vända själens onda in emot mig själv
Det som hänt finns ej synligt kvar för de andra att se
Knipa med ögonen, knipa dem hårt
Och själv säga förlåt

Visst har jag glömt!?




Fri vers av Mac
Läst 150 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid