Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar tango med Ågren


Vi dansar kind mot kind


Jag super vanmaktens ångor


Springer skräckslaget ifrån det som verkar hållbart


Jag trivs bäst på farlig mark


Nosar planlöst omkring sökandes efter svaren


Jag rymmer ifrån det sagda


Förnekar allt det sanna, det som verkligheten har


Jag håller Ågren hårt i handen, skräckslagen av mig själv


Någon gång måste jag stanna och vända om


Och åter ställa mig på säker mark


Jag måste nöja mig med det sagda


Men än så går dansen, kind mot kind




Fri vers av Mac
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:44



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
intill musiken som hörs här hemma
och för att jag går igång på hud-kind-mot-hud-kind
känns ett stygn av lycka här
igenkänningssådan, du vet

blunda-känn
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid