Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är!


Jag är ett barn av min tid och formad av det som skett

Men jag är inte ett offer av livets händelser

Jag vägrar tro att mitt ord inte gäller

Jag är inte en produkt av livets små nycker

Formad men inte stöpt

Den slutliga designen måste ändå signeras av mig

Jag vägrar tro att ansvaret inte är mitt

Det måste ändå vara för enkelt att i frånsäga sig livet

Jag är ett barn av min tid, men det är ändå jag som måste bli stor




Fri vers av Mac
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid