Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta?


I sökandet efter mig själv har jag vandrat, letat noga och länge
Sett åren falla likt löven om hösten
Jag har sökt och fann att det fanns ingenting att finna
För jag var redan funnen




Fri vers av Mac
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid