Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att titta rätt


Om du ska titta på mig, så se mig då eller vänd dig om
Om du tittar noga kommer du se mig förvandlas inför dig
Se mig som jag är, jag tror du kommer förstå
Skall du titta på mig så se bara mig
Du får inte vara likgiltig
Se på mig eller vänd dig om och gå




Fri vers av Mac
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid