Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanbrottet


Har du någonsin känt att allting bryter samman

Att du sakta närmar dig ett totalt sammanbrott

Och när du väl är där varit allt för trött för att bry dig?




Fri vers av Mac
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid