Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt inre där rår vintern


I mitt inre där vintern råder fryser min själ
Kylans hårda kanter tär mitt inre hopp och i mina drömmar fryser jag ihjäl
I mitt inre råder bistra vindar, med snö och is som inte längre bär
Kärlekslös, själsjuk och tärd
Jag väntar på blidare väder




Fri vers av Mac
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-08 15:43



Bookmark and Share


  aol
superb
2007-06-10

  Bubamara - Maria Zakrisson
En pärla
med orden
och leken
allvaret

en pärla
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mac

Mina favoriter
Tid