Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bultade ut allting.



Du liksom bultade, bultade
ut det
tills jag förlorade kontakten med mig själv.


Jag blev luft och inget mer,
ett skal tillslut med dig.


Du bara kom som en vind,
och förändrade allting.
Bultade ut det,
tills jag inte hade någonting.


och det var du som ägde mina tankar,
drömmar,
och alla andra ting.


Ibland undrar jag hur det skulle vara,
om jag inte ofrivilligt tappade mig själv,
varje gång med dig.


Om lycka inte skakades runt,
och tillslut bara blev en
ångestklump.


En klump som kväver.


Ibland undrar jag hur det skulle vara,
om jag kunde titta på dig
utan att ofrivilligt
ramla ner på marken
och drunkna i nån
vattenpöl.




Fri vers av saraa
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 20:55



Bookmark and Share


  Elisa-Linn
måste bara tillägga att
\"Om lycka inte skakades runt,
och tillslut bara blev en
ångestklump.\" är ett helt fantastiskt och aningen humoristiskt sätt att beskriva något egentligen verkligt sorgligt. dom orden kommer vara med mej länge. bokmärker
2007-08-07

  Elisa-Linn
wow... så vackert skrivet. varför har ingen kommenterat förut? konstigt! Du skriver på ett väldigt avskalat sätt. ett sätt så att nästan allakan känna igen och förstå. jag gillar det.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

saraa
saraa