Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara så det är




och så går dom i olika världar
och lyssnar på håkan hellström
och gråter.



och hon vill bara vara med honom.


Men båda är för stolta och för rädda
för att höra av sig till den andraa






- och tiden går.




Fri vers av saraa
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

saraa
saraa