Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskondikt

Ibland är de djävlar som snor min dagbok
och låser in sig på toan för att läsa.

Ibland är de djävlar som tjatar, krånglar
och gör precis som de vill.

Ibland är de djävlar som knuffar undan
mig från datorn för att själva få den.

Ibland är de djävlar...bara för
att de är det liksom.

Men de är ändå mina syskon
och jag älskar dem
föralltid, föralltid, föralltid




Fri vers av Elvira.L
Läst 992 gånger
Publicerad 2007-04-09 12:42



Bookmark and Share


  Catrin
var rädd om dem, tänk att det sannolikt är dem du kommer att ha mest gemensamma år med i ditt liv...
2007-04-10

  Jan Linderoth
Visst och ibland är du en liten bitch! Men oerhört älskad sådan!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L