Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jenny ( _Jenny_ ) och jag skrev den här tillsammans.


Tankar ur ett hönshus

Tankarna virvlar som en papaya i luften.
Den knockar en havsörn.
Vilket är godast?
Makaronimuffins eller salt sill?
Jag är glad som ett uppslagsverk,
För du har gett mig en blomma.
Kan Kinesiska muren ritas med tuschpenna?
KÖP TELIA BREDBAND!
Skrek annonsen i tidningen
Med sina gula bokstäver.
En röd ABC-bok fångas i en kameralins.
Jag bygger trisslotter av Lego.
Kan en lindansare balansera på ett cykelstyre?
En telefonkatalog blir nerslagen i Tekken 3.
Ska vi pynta en korkek med badankor?
Nej, vi målar en nummerplåt med siffror på ett staffli istället.
Nu sover jongleringsbollarna.




Fri vers av Sulma
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-09 13:00



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vilken trevlig rad (och ovanlig tanke): \"Jag är glad som ett uppslagsverk\"! Det känns som det virvlar på bra i hönshuset...mycket fantasifullt och hääärligt!
2007-04-22

    Olli_selm
yooou jag vill ha papaya glass nu. jag blev sugen på det
grym text yoou yo ja blir rrarrarapapaare snart.skämta . hah kul text
2007-04-18

    _Jenny_
Vilken bra text! Hahahaha...
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Sulma