Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här såg och tänkte jag den dagen i kyrkan då du begravdes :\'(


Morfar

Din kista står längst fram i kyrkan
Det slår mig att det här är slutet
Det här är föralltid
Dina drömmar försvann
Din godhet är borta
Allt är hopplöst
Du har lämnat:

* förtvivlan
* Sorg
* Kärlek
* Frågor utan svar

En ros i min hand
Den är röd som ett tecken på att jag alltid kommer att älska dig,
och jag gråter
Tårar faller ner på den
Det är en vacker ros och med den ska jag säga adjö
Men jag vill inte

Jag vill sitta här föralltid
Vill aldrig lämna dig
Du ligger där framme
Tyst och kall
\"Borta\"
Jag vill aldrig gå och leva vidare
Men jag klarar inte av att vara nära dig

Och när jag står här med min bror
Jag kan inte släppa blicken från kistan med alla rosorna på
Det kändes som att världen stannade en sekund
Allt var bara tyst och jag kunde inte röra mig något mera
Jag vrider mitt huvud mot min bror och allt blir bara suddigare och suddigare
Kändes som att Atlanten ville ta sig ut ur mina ögon
Då plötsligt världen började gå igång igen
Min bror tog tag mig i handen och sa att allt skulle ordna sig
Att han alltid skulle finnas kvar i oss
Även om vi inte ser honom

Alla var ute ut kyrkan nu det vara bara jag och min bror kvar
Då plötsligt min pappa kommer och hämtar oss
När han tog tag i min hand så ville jag bara slita mig
Jag ville inte lämna dig

Kändes som att jag tappade andan och jag hörde inte vad min pappa sa
eller också ville jag inte det
Precis vid dörren hann jag vända mig om igen och se dig en sista gång
Den blicken kommer jag aldrig glömma
Du hade den finaste begravningen någon nånsin kan ha
Det lovar jag

Jag älskar dig Morfar
Saknar dig varje år
Varje månad
Varje dag
Varje sekund

Jag saknar dig hela tiden <3

Jan Lindström <3 Jennifer Andersson
Morfar <3 Barnbarn

Det kommer alltid vara du och jag.




Övriga genrer av *moonlight*
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*