Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen som inte får knulla

jag är kaffet utan grädde
jag är chokladbiten som är sist kvar i asken
jag är åsnan mellan två höbalar
jag är en vingklippt örn
jag är barnet som inte får va med och leka
jag är big brother-deltagaren som röstas ut i första programmet
jag är tjejen som aldrig får va lucia
jag är den bortglömda topplisteettan
jag är den världsberömde pianisten som bryter fingret
jag är sprintern som stukar foten dagen innan OS-finalen
jag är landslagsdebutanten som inte blir inbytt
jag är kapplöpningshunden vars startbås gått i baklås
jag är en löpande innekatt
jag är den fula ankungen
jag är vargen som blir bortjagad av alfahannen
jag är en sommarkatt i oktober
jag är sommaren som regnar bort
jag är fantomen på operan
jag är Quasimodo
jag är den som blir kvar sist när det ska väljas fotbollslag
jag är en munskyddsförsedd hund i en korvbutik
jag är barhemsbarnet som aldrig blir adopterat
jag är den hemlöse på julafton
jag är pundaren utan tjack
jag är den utskrattade clownen med tår i ögat
jag är Buzz Aldrin
jag är den eviga tvåan

jag är mannen som inte får knulla




Fri vers av skogsdimma
Läst 681 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 20:47



Bookmark and Share


  starsail
jävligt bra.
2007-11-23

  Emelie
Ja, väldigt tänkvärd.
2007-04-12

    Ling
Gillar varje rad!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

skogsdimma