Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grundproblemet


det längtas som fan efter sex!

tänker på det hela tiden
på kroppar och kön
det är det som lockar mest
det kliar i hela kroppen
men törs inte visa det
vill ju inte verka misslyckad
och sabba chanserna ännu mer
går runt som i feberyra
vågar inte prata om det
har nog inte insett vidden av det förut
vill ju inte framstå som vulgär eller snuskig
vill vara behärskad, charmig, sensuell
kunna flörta och förföra
men är så rädd att vara framfusig
att uppfattas som en sån där man
som bara är ute efter en sak
en gubbsjuk mansgris
det är liksom bara allt eller inget
finns inget mellanläge
och allt är för skrämmande
så då blir bara inget kvar
vågar inte göra närmanden alls
går på glödande kol
i ofrivilligt
men ändå självorsakat
celibat
och längtar
hoppas
vill




Fri vers av skogsdimma
Läst 694 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-29 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skogsdimma