Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta skrik

Jag viskar ensamma ord i natten,
skriker tyst så att ingen hör.
Mina läppar rör sig i mörkret
men det är ingen som ser mig.

Jag gömmer mig bakom en mur
som jag själv har byggt upp.
Men när någon kommer nära
låser jag in mig utan nyckel.

Jag vill ha värme
men kommer den
för nära bränns jag.

Jag vill prata
men försöker jag
så kvävs min röst.

Jag vill ta mig ur mitt fängelse
och varje dag tar jag bort
en sten från muren
i hopp om att en dag bli fri.




Fri vers av Elvira.L
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-04-09 23:27



Bookmark and Share


  Catrin
Öppna upp ditt hjärta tjejen inte bara i det skrivna ordet. Jag finns där, jag vill lyssna och hjälper dig riva muren. Jag blev oerhört rörd av denna.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L