Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


strävan

våld föder våld
make love not war
men barn föder barn
för aldrig växer vi upp
erfarenhet blir ett veto
fyndighet och förnuftighet faller bort för
vem vill leva blind för glädjeämnen
ska jag leva nu fullt ut
eller lite lagom dag för dag
har man fått sina stämband
bortskjutna
är det svårt att vara diplomatisk
det finns brännmärken på insidan av ögonlock
som är där för att påminna




Fri vers av BaraOrd
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-04-10 17:08



Bookmark and Share


  Abandoned
om jag haft något bra att säga skulle jag sagt det, men jag saknar ord, som alltid. underbart och fantastiskt låter inte ens bra
2007-04-11

    ej medlem längre
ord, javisst, men ta bort \"bara\" är du snäll. det finns inget.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd