Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa Världen! Jag vill...

... kliva av stresshjulet
... leva här och nu
... vara med nära och kära mera
... vill jobba mindre
... vill skänka glädje och kärlek
... ut till skärgården och havet
... skapa och skriva hela dagarna

... inte sitta på möten på dagarna
... inte stå inklämd på pendeln
... inte vara i stans hets
... inte ha någon klocka längre
... inte att kompisen ska dö i cancer
... inte mista mina nära och kära
... inte missa det enkla i livet

STOPPA VÄRLDEN... JAG VILL KLIVA AV!




Övriga genrer av AjBi
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-10 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi