Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont

Jag vill inte att du ska säga så
det gör ont
det gångna kommer tillbaka och slår mig med en knytnäve.

Du svek mig, ritkigt rejält
något jag inte trodde du var kapabel till

orden snurrar runt i huvudet på mig
omkring mig försvinner färger och lyster

det gör ont
smärtan ökar och jag kan inte andas

fan, hur kunde du?




Fri vers av Jenna.
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-04-11 15:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja svek kan göra mycket mycket ont...man blir matt och yr av upprörda känslor...man vet inte riktigt hur Livet ska kunna fortsätta efter detta...en oerhört ledsen dikt men med starka stänk av vrede...som ju många gånger innebär styrka
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jenna.
Jenna.