Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kännedomen svider


sanningens konsekvenser

jag vet att en framtid av oss inte finns nerskriven,
att det är mot allas antaganden att vi ska bli en.

men min önskan att åter få förena mitt hjärta med ditt
och känna din sinnes trygghet i min närhet
går inte att beskriva.

Du kompletterade mitt ensamma hjärta
gav en förståelse till min existens

du fick mig att aldrig tvivla
att aldrig känna enslighet och rädsla

din kropp var min slott
dina armar min mur

nu står jag här rädd och ensam
oskyddad mot sanningens faror

men min tid med dig kommer aldrig att falla i glömska
den är förevigt inristad
och bevarad från alla nya som försöker stjäla din plats

den plats du lämnat tom i min stjäl kan ingen ersätta.









Fri vers av Jenna.
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-13 14:26



Bookmark and Share


  Katja-
Det gör ont att läsa,
skrivet på ett sätt som verkligen berör.
Vackert!

K.
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Jenna.
Jenna.