Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Barn


Du mitt äldsta älskade barn
du är vacker trots din sjukdom
anorexi äter upp inifrån
men du kämpar bra
du har skänkt mig ett underbart barnbarn

Du mitt mellersta älskade barn
du är vacker trots din sjukdom
Ulcerös Colit är skit
men du kämpar bra
du har skänkt mig två underbara barnbarn

Du mitt yngsta älskade barn
du är vacker trots din sjukdom
astma och allergi är tufft
men du kämpar bra
du försöker skänka mig ett underbart barnbarn

Ni är kryddan i mitt liv
luften jag andas
solen som värmer min hud
vinden som rufsar mitt hår
regnet som renar
marken jag står på

Jag älskar er alla så mycket :-)




Övriga genrer av AjBi
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-11 21:37



Bookmark and Share


  tessilago
Ren och skär kärlek. kan det bli vackrare än så i en text.
2007-05-03

  ia VIP
åh..
varje ord utstrålar kärlek
och hur man än är, vad man än kämpar med älskar man barnen lika mycket i alla fall!

det skänker så otroligt mycket glädje
denna text, dina ord utstrålar allt detta!

kanon!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi