Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att \"älska\"

vi älskar varann
åtminstonde säger vi att vi gör
för man vill ju inte såra
och skada de som man \"älskar\"

men inombords brinnet ett hat
ett hat mot allting levande
ett hat mot hon man vet älskar honom
och hon ska aldrig få\'n

jag älskar honom, det gör jag
men det finns ju andra
andra som bara \"älskar\"

men jag ska alltid vara trofast
med hatet i mitt hjärta




Fri vers av laracroft
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-04-12 07:49



Bookmark and Share


    zebrafisk
(mållös) jättebra skrivet! (bokmärkt)
2007-04-12

    ej medlem längre
hat är allt, *skål*

(se användare: Max Bäckström...)
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

laracroft
laracroft