Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om djävulen såg mig skulle han bli stolt

jag har betett mig


så fel mot dig.






jag har

utnyttjat din vänlighet



för att känna mig värdig

någon som du.





jag har känt

att jag vill dö på grund av dig





på grund av hur

jag

betett mig mot dig





på grund av dig

inte för dig.

och det är det som bränner mest.




Fri vers av laracroft
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-31 18:56



Bookmark and Share


    Issand.
"dö

på grund av dig

inte för dig.

och det är du som bränner mest."

så skulle jag vilja se den.
fin!
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

laracroft
laracroft