Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är bärare av Ordet


Ord! -Inte bara, Ord...

Därför är vi alla unika!

Vi har fått förmågan att tänka, skriva, drömma, läsa & tala i Ord.

De som inte har Ord......

När jag läser, skriver, berättar så byggs det en väv upp av färger och former.
Det kan bli ett riktigt fyrverkeri! Ord kan stråla, värma.

Jag älskar Ord, tycker om Ord. Lär mig nya hela tiden....
Tänk hur trist det skulle vara att måla en vacker tavla i härliga färger och inte ha Ord!?! Kan tavlan bli då? Hur skulle den se ut?

Orden ledde mig hit till er skrivar hörna. ;-)
Måste, behövde, Nej! -Ville få se mina Ord någon annanstans!

Jag söker inte bekräftelser, jag har mina egna befästelser.
Berättelser? Ja! ;-) Massor.......

Jag kommer tillbaka - ska bara.......du vet?
Måste.....ja! Jag kommer......

-Vi ses! *fniss*
;-)




Övriga genrer av Coppar Cabano
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-04-13 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coppar Cabano
Coppar Cabano