Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var dags Magi


Magi

Vardags Magi!


Gör mig Lycklig och Fri

-att se Magin i varje vardags litet ting
-att finna Gudomligheten i allt runt omkring
-att känna Skönheten i varje minut, mitt i allt spring
-att höra blåklockans första tveksamma ring-dinge-ling

Ger mig massor med Energi

-att lyssna till mina Älsklingars varje andetag
-att få av mina Kära härliga famntag
-att kunna ge Älskade vänner ett stadigt handtag
-att ta emot, att även Jag är till lyst och behag
-att ligga på någons bröst och höra Hjärtats lugna slag

Blir vardags finurlig Poesi

-att uttrycka Känslor, klä dem i ord
-att förstå Sinnen, ta emot dem, kräver mod
-att uppmuntra till Utveckling, stå ej kvar där vi nyss stod!
-att finnas till hands, hjälpa till är inte bara Lovord
-att Ge, inte Få, är mitt Visdomsord.

Tillägnad, Min älskade dotter Salou, hennes rara vän Ninni & min kära Syster som pratar Ängelska




Fri vers av Coppar Cabano
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coppar Cabano
Coppar Cabano