Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tistel där

tistel tistel däruppe
dinglande i dörrkarmen
kräver en kyss
ensam den hänger där
ty ingen vill kyssas
detta hem är kärlekslöst
ingen värme når in hit
heller ingen når ut
inget hettar detta bo
tisteln kall blir
suckar
vissnar och dör




Fri vers av choralone
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-02-27 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone