Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig Lukas


svår kärlek:

Till dig Lukas<3<3
__

Jag älskar dig. Jag gillar dig.
Du hatar mig. Du gillar inte mig.
Men min kärlek tar aldrig slut till dig.
Jag kommer alltid älska dig.
Du kommer alltid hata mig.
Men min kärlek till dig tar ändå aldrig slut till dig för jag älskar dig.
Förlåt att jag älskar dig som jag gjör men det är inte mitt fel. För du är underbar<3<3




Fri vers av yäänniifäär
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-04-14 18:14



Bookmark and Share


  Jozze Odin
varför står det inget på dina dikter??
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

yäänniifäär
yäänniifäär

Senast publicerade
Kärlek
svår kärlek:
* Se alla