Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanvett

Tankevän, sen längsen
kan bara självbiografen utantill
en liten tott som har fastnat
i det egna huvudet
baksug
komplexens dragkamp

Och det går inte längre mot det fiktiva
utan mot världskanten
som en dålig replika
av vanvett




Fri vers av A-M
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-02-27 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos