Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom närmare

Sneglar, tittar, ler
vänder bort huvudet, men leendet är kvar
Kom närmare,
kom närmare!
Ta min hand
så kan vi värma varandras händer
och fortsätta le
bara le




Fri vers av barfota
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-04-15 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfota
barfota