Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vadå? Förstora upp något så att det låter som att det är synd om mig, skulle jag?


Jordgubbsabstinens

Hela kroppen skriker
Väck mig till liv igen
Jag hör inte hemma i det gråa

Låt solen skina och fåglarna skrika och håret fladdra i vinden
Ge mig jordgubbar och hopp från bryggan och soluppgångar vid havet

Jag kräver inte mycket
Inte alls
Bara lite blå himmel och en lätt puss på kinden
Och jag lever igen




Fri vers av barfota
Läst 593 gånger
Publicerad 2007-05-11 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfota
barfota