Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu

Älskling, vi har bränt alla broar
de mellan oss, och alla hinder vi skulle klättra över
bestiga
besegra
Du och jag tillsammans,
det var väl det vi sa?
hindren är det enda som finns kvar,
efter att elden brunnit ut, och askan fallit ner
i floden av problem och misstag och misstro.
Vår kärlek föll med bron,
den jag raserade i raseriet
Den jag aldrig ville kliva över igen.
Här står jag nu, på min sida av floden
försöker nå dig,
men allt jag ser är det vackra jag valde att lämna
Och jag vet att
det är nu.
Det är nu som jag slutar se sanningen
och bara minns det fina
Du och Jag, när vi var som bäst.




Fri vers av EmmaCaroline
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-04-15 22:40



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Starkt, känslosamt och samtidigt vemodigt.
Men mycket fint!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

EmmaCaroline
EmmaCaroline