Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla rökare.

Jag har inget emot att folk väljer att röka, men däremot så avskyr jag rökare som inte kan vara själva i sitt beroende. Det händer ofta att jag blir erbjuden och trugad cigaretter fast jag aldrig rökt. Hur tänker NI!!! Vill ni rökare att andra skall börja röka bara så att ni inte behöver stå ute själva och röka? Jag har också flera vänner som försöker sluta och dom är ni på ännu mer. Är det avundsjukan som gör att ni inte vill att andra skall lyckas?
Så ni rökare som försöker sluta elller har slutat: Tyck inte synd om dom som får stå själva ute och röka och tyck istället synd om dem som bara för att få vara med i gemenskapen är tvugna att börja röka.




Övriga genrer av noemi nygard
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-04-16 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard