man kan klaga på mycket men...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan klaga på mycket men...




Jag ville bara säga att...

Skon klämmer

tröjan kliar

klockan skaver

byxorna är för tajta

frukten ruttnar i skålen

toapappret är slut i hållaren

folk envisas att ringa mig på mobilen

men

det gör inget

för

du älskar ju mig.




Fri vers av noemi nygard
Läst 859 gånger
Publicerad 2007-05-07 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard