Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte JAG längre!!

orkar inte säga JAG längre

är verkligen trött på det ordet

och dess betydelser

orkar inte känna JAG längre

finns det nåt man skulle kunna byta ut det mot

skulle man kunna vara någon annan istället

så man slipper prata om sig själv

finns det alternativa livsstilar

där man kan känna/vara någon annnan

så man slipper vara i denna outhärdliga kropp

och slippa tänka JAG

 




Fri vers av noemi nygard
Läst 737 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-08 19:39



Bookmark and Share


    Iza
det stämmer så bra
att leva
Jag är så jävla jobbig
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard