Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Liam Nordberg

Du är monstrets byte
Du är Liam Nordberg
Fasthållen i hatets knyte

Spiralen för dig nedåt
Dödar dina sinnen långsamt
Han drar dig inåt

Du mördar för överlevnad
Stjälper människors älskade själar
Känslolöst byter du skepnad

Du har burit en falsk förklädnad
Du talar nu för troende andlighet
För att tvätta bort kriminalitetens kvarlevnad

Utfryst och våldtagen av staten
Känner du hatet växa inom dig
Berövar liv och människor med vapen

Du är monstrets byte
Du är Liam Nordberg
Fasthållen i hatets knyte




Fri vers av rosendream
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-04-16 11:14



Bookmark and Share


  devilsangel
Liam Norberg är ju så snygg ;-)
Dessutom är han annorlunda idag...
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

rosendream
rosendream