Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt \"A.\"

Söt , klar och värma ,
Mjuk och förtjusande ,
EN syn av himmel ,
Parfymen av en ros.

Dansande i månsken ,
Bad med den mjuk bris ,
Rengöra med henne Älska ,
Gjord färsk , gjord ny.

Spegeln reflektera ,
Hon hastig blick till se ,
Flicka inne om spegel ,
Leende på henne.





Fri vers av Kamille
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-04-16 21:28



Bookmark and Share


  Annica
I love this poem \'Kamille.
You are so brave writing it in swedish even though you are not swedish.
Love you for that.
Hugs
Annica
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Kamille