Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min kompis har läst kort där det står ungefär såna här saker och blev inspirerade av att göra egna. ( Dem här är mina, alla utom en men den var så bra att jag ville ta den ändå.


Bra ord.

Lev i nuet.

Var dig själv!

Man behöver inte vara ett ego för att tycka om sig själv

Vänner är viktiga.

Jämför dig inte med andra.

Det finns mycket att uptäcka.

Livet ät dyrbarare än guld.

Stora saker är lättare att upptäcka är små.

Ett fönster kan släppa in mycket ljus.

Det lilla är bättre än ingentink alls.

Fantasin är viktig.

För att klara det man inte vågar gäller det att bekämpa sin rädsla.

Djur kan vara mer än bara djur.

Ett gott ord kan betyda mer än bara ord för den som får det.

Njut av alla små stunder i livet.

För att älska någon måste man våga älska sig själv.

En cigarett tar bort 6 DYRBARA minuter i ditt liv!!!




Övriga genrer av Charlotte Johansson
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 20:59



Bookmark and Share


  Sofie Viktoria
Kloka ord att ta till sig!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson