Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som...

Du är som en gnistrande diamant,
en diamant av kärlek,
en diamant av känslor.

Du är som ett silverklart hav,
ett hav av värme,
ett hav av längtan.

Du är som allt underbart i världen,
du är som solen i det blå.

Du är som allt i världen som jag kanske kan få.




Fri vers av Charlotte Johansson
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 14:30



Bookmark and Share


    Melinda Andersson
Jätte bra!!!! Du får verkligen till det! :P KRAM Melinda:D
2007-09-03

    Wewill
den här dikten var jätte fint skriven och jag gillar den skarpt
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Johansson
Charlotte Johansson