Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Flaggan halvvägs upp

 

flaggan halvvägs upp

 

men kärleken nådde fram

till grannens sovrum




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 525 gånger
Publicerad 2007-04-17 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP