Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte här

Plötsligt är du här hos mig igen
inne i mitt sovrum
trots att jag för länge sen stängde dig ute

och genom en skärm kan jag se hur du ler
och nästan känna din varma beröring
hela världen luktar du

trots att du är tusentals mil bort




Fri vers av Nostalgi
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-04-18 00:23



Bookmark and Share


    Maria Malm
Långt borta men ändå nära..
2007-04-18

  kärleksbarn
åh...varmt och kallt och åh åh åh :D
lovely!
2007-04-18

  Carlita
inte där men närvarande ändå.. i ditt sovrum!

vackert diktat om mer eller mindre frivilliga påminnelser och någon slags utstängd längtan
2007-04-18

    Jonas Blomberg
oj, va fint =)
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi