Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inget lätt sätt att uttrycka mina känslor, för \"jag saknar dig\" räcker inte på långa vägar..


Älskade saknade du

Älskade saknade du
dina skor står kvar i min hall
orörda, väntandes
trots att de aldrig mer kommer att ta friska steg
i en värld där ditt leende är värmen

Älskade saknade du
Jag kan fortfarande känna dina varma andetag
emot mina kalla kälbitna kinder
men du finns inte längre där
för att jaga bort mina mardrömmar
när mörkret kryper för nära inpå

Älskade saknade du
Jag har min hand i din
genom livets alla tider
men varje gång jag vänder mig om
finns du inte längre kvar
trots att jag krampaktigt håller din hand




Fri vers av Nostalgi
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 23:51



Bookmark and Share


    Ling
Gillar speciellt första versen! Du har ett enkelt uttryck, känslan går ända fram trots att det känns milt uttryckt.
2009-04-29

  kärleksbarn
heartbreaking, underbar
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi